A fürdődézsa használatáról

  Örömmel jelentjük, hogy új szolgáltatással indulunk!

A fürdődézsa 2021. tavaszától (előre láthatóan március) lesz elérhető.

 

Használatakor fontos néhány szabály betartása:

 

☼ A dézsa mindkét apartman vendégeinek a rendelkezésére áll, de eltérő időben, hogy egy család csak külön, kizárólagosan tudja használni.

Családi apartman vendégeinél: de. 10:00 órától - du. 14:00 óráig

Kerti apartman vendégeinél: du. 15:00 órától - 19:00 óráig.

Fürdési idő: 4 óra/alkalom

Természetesen ha megérkeznek, lehetőség van a két apartman vendégei között a helyszínen előre egyeztetni, változtatni az időpontot, alapesetben ezek az időpontok érvényesek.

Ha igénybe kívánják venni a dézsát, kérjük, hogy a foglaláskor jelezzék, hogy elő tudjuk fűteni, mivel több órába telik, amíg felmelegszik a víz!

☼ A gyermekek kizárólag szülői felügyelet mellett használhatják a fürdőt.

☼ A dézsa saját felelősségre használható, ennek a tudomásulvételére kérjük, hogy használat előtt az adott nyilatkozatot írják alá.

☼ Használat előtt kötelező a zuhany használata, piszkos lábbal nem léphetnek be!

☼ A dézsában enni, inni, különböző tárgyakat bevinni tilos!

☼ Kérjük tartsák be a balesetvédelmi szabályokat, különösen fontos, mivel a víz melegítése részben fatüzelésű kályhával történik. A nyári időszakban napkollektor biztosítja a melegvizet.

☼ A dézsa használatáról részletes tájékoztató áll a vendégeink rendelkezésére a helyszínen, meg is mutatunk mindent, a hidegebb időszakban, amikor szükséges a fatüzelés, a vendégek saját maguk tartják fenn a víz hőfokát a fűtéssel, illetve ellenőrzik. Bármilyen kérdés merül föl, szívesen állunk rendelkezésükre!

A dézsa használati díja: 6.000 Ft/alkalom, ez tartalmazza a fát, az áramdíjat, a vizet.

 

 

Mókus Apartman Miskolctapolca