Mókus Apartman Miskolctapolca

Itt talál meg minket


 

 

 

 

Jó helyen jár! Csakis ITT, a saját oldalunkon talál aktuális információkat a szállásról, az árakról, a fényképek frissek, a foglaltsági naptár pedig naprakész! Keressen minket!

 

 

Cím: 3519 Miskolctapolca, Fenyő u. 32.

Telefon: +3670-312-0596; +3630-278-3731
Viber: +3670-312-0596

Email: mokusapartman@gmail.com

Facebook: facebook.com/mokusapartman

Kapcsolattartó: Kun Zoltánné Ildikó

Adószám: 76636945-1-25

NTAK szám: MA19003118

Mókus Apartman Miskolctapolca qr kód

 

 

 

 

Autóval utazik?

 

Miskolc Budapesttől kb 180 km-re fekszik, az M3 vagy M30 autópályát javasoljuk útvonalnak.

Miskolctapolcára a Miskolc-Dél (Centrum felé) lehajtónál kell letérni, végig táblák mutatják az irányt.

Az apartmanunk Miskolctapolca határától kb. 800 m-re, bal felé található.

Debrecen vagy Nyíregyháza felől a 35-ös főúton vagy az M30-as autópályán érkezhetünk.Északról a 26-os főúton Kazincbarcika, Ózd felől autózhatunk Miskolcra. Kelet felől a 3-as főút vezet be a városba, közvetlen összeköttetést biztosítva Kassával is. GPS-el érkező vendégeink figyeljenek arra, hogy Miskolcon van egy Fenyő dűlő nevű út is, ne menjenek arra, mert az a város másik végében van!

Parkolás a belvárosban, illetve Miskolctapolca központjában: Általában mindenhol fizetős, automatából kell jegyet váltani. Kivétel a nagy bevásárlóközpontok, itt saját parkoló van. Utcánkban (Fenyő u.) ingyenes a parkolás.

 

Ha a vonatot választja:

 

A pályaudvarról busz, illetve villamosjárattal (3 megálló) távolságra, a Búza téren át kell szállni a 2-es autóbuszra, ami egészen végig Miskolctapolcáig jön.

A pályaudvar előtt taxiállomás is található, kb. 1500 Ft a viteldíj.

 

Érkezhet távolsági busszal is:

 

Menetrend szerinti autóbuszok kötik össze Miskolcot a megye településeivel és a távolabbi nagyvárosokkal egyaránt. A VOLÁN helyközi járatainak végállomása a belváros közelében a Búza téren található. A menetrendeket a hasznos linkeknél találja.

 

És milyen a környék?

 

Tőlünk nem messze, kb. 10 perc sétára van a park, a Barlangfürdő és a strand is. Utcánkban étterem, fodrász, kozmetika, a főúton pedig posta, orvos, gyógyszertár található. Az utca végén kisebb élelmiszerbolt, fagyizó, büfé áll a vendégek rendelkezésére. Tapolcától kb. 3 km-re nagyobb bevásárló központok vannak: Auchan, Tesco, Lidl