Mókus Apartman Miskolctapolca

Kerti apartman

kerti apartman

Foglaltsági naptár

Képek

Áraink

Foglalás, ajánlatkérés

Közvetlen kapcsolat a természettel
Franciaágyas háló
Teljesen felszerelt konyha
Smart TV, ingyenes WIFI

Klíma

 

 

 

Párjával jön kettecskén?

 • A nyugalom szigete

 • Szinte karnyújtásra a természet, a fák, a virágok, a madarak éneke. A hatalmas ablakon át kinézve olyan, mintha csak a kertben, a hegyek között aludna. A hangulatosan berendezett, különálló (2-3 férőhelyes) házikó a főépülethez csatlakozik.


  franciaágyas hálószoba közvetlenül a teraszra nyílik, a reggeli kávét vagy a délutáni teát szívesen fogyasztja majd itt el. 
  Ha a párjával jön, megtalálja a nyugodt kikapcsolódást, vagy ha gyermekkel érkezik, neki is tudunk egy kényelmes ágyat biztosítani. (Ebben az apartmanban nincs etetőszék, kiságy stb mint a családi apartmanban, nem is férne el kényelmesen, viszont ha szükséges, kérésre tudunk adni.)
  A szobában nagyképernyős smart tv, a wifi elérés ingyenes. A nyári forró napokon szükség lehet a klímára, ezt külön fogyasztásmérő alapján számoljuk el.
  A hálószobához egy boltíves megoldással kapcsolódik a felszerelt konyha. Ha saját maga szeretné elkészíteni a vacsorát, itt minden eszközt megtalál hozzá, a hűtőben gyorsan le tudja hűteni a hozzá való pezsgőt :)
  A konyhától balra található a zuhanyozós fürdőszoba. A szobák egyik apartmanban sem dohányzóak, kérjük, ezt csak a szabadban tegyék.
  Ez az apartman is önellátó.

   

   

  - visszalépés az előző oldalra -