Mókus Apartman Miskolctapolca

Kínálatunk

 

Elutazna néhány napra a családjával ? Párjával töltené a vakációt? Jó helyen jár!
Szívesen látjuk vidám hangulatú házunkban,Önöknek, vendégeink különböző igényeinek megfelelően alakítottuk, rendeztük, szépítgettük - és megpróbálunk mindig valami pici újat csempészni a falak közé.

Nem vagyunk szálloda, de még panzió sem, nincsenek drága, szűk hotelszobáink.
Ennél sokkal több, amit Önnek adunk:
Vidám, családias, szeretetteli apartmant!
Amit kínálunk, az egy teljes, összkomfortos, felszerelt lakrész, tágas szobákkal, hogy vendégeink minél kényelmesebben és otthonosabban érezzék magukat.
Miskolctapolcai apartmanunk kialakításánál legfontosabb szempont volt, hogy akár a családdal, baráti társasággal, akár a párban érkezőknek is kellemes pihenést és igényes szállást tudjunk biztosítani.
Egy kicsit mást szeretnénk nyújtani, valami olyat, amiért szívesen visszatérnek vendégeink. Tágas szobák, teljesen felszerelt apartman, gyönyörű panoráma, mindez megtoldva a családias hangulattal.

A fényképek talán megsárgulhatnak, de az emlékek , az utazás élményei örökké a miénk maradnak...

Vendégeink véleménye >

 

Görgessen lejjebb az apartmanokhoz!

Mi vagyunk

 

 

 

 

 

 

 


 

Ildikó
Párommal már 30 éve vagyunk házasok, szálláskiadással 10 éve foglalkozunk. Amikor felépítettük a házunkat, már akkor tudtuk, hogy szeretnénk vendégeket fogadni. Örömmel és sikerélménnyel tölt el, ha egy vendég jól érzi magát nálunk, ezért igyekszünk!

Zoltán
Műszaki szakember vagyok, a karbantartási feladatokat én látom el. A napi munka után sokszor fárasztó, de lelkesít a feladat, és utána a jó érzés, hogy elégedettek a vendégek.
Az ötleteket a párommal közösen megbeszéljük, és a lehetőségekhez képest megpróbáljuk megvalósítani.

... és akik segítségére még számíthatunk
A gyerekek már önállóak, külön életük, külön háztartásuk van. (néha nagyon hiányoznak! :) ) Sokszor segítségünkre vannak, akár a vendégfogadásban, akár a közös programokban.

 

Legyen a Vendégünk,

Köszönjük, ha minket választ !

Családi apartman

családi apartman

Családdal vagy barátokkal érkezik?

 • Család és bababarát szállás

 • Gyerekekkel vagy barátokkal tervezi a nyaralását? Nagyszerű választás a családi apartman, hiszen itt akár két családnak is van hely, kényelmesen elférnek együtt a felnőttek és a gyerekek is. A tágas terek kiváló alkalmat kínálnak a közös programokra.

  Az apartmant pontosan Önöknek alakítottuk ki!

  Olvasson tovább

Kerti apartman

kerti apartman

Párjával jön kettecskén?

 • A nyugalom szigete

 • Szinte karnyújtásra a természet, a fák, a virágok, a madarak éneke. A hatalmas ablakon át kinézve olyan, mintha csak a kertben, a hegyek között aludna.

  Ha már régóta szeretne eltölteni néhány nyugodt napot a kedvesével, ajánlatunk Önnek szól!

  Olvasson tovább

Na és a környezet?

A szabadban készített étel íze más, próbálja ki! Ehhez rendelkezésükre áll egy szalonnasütő, ahol lehet tárcsán is sütni, vagy bográcsozni.

A fedett pavilon alatt található egy 5 égős gázgrill, ez akár télen is használható.

A saját használatú fürdődézsa is hamarosan elérhető lesz

Az udvarra be lehet állni a kocsival, 2 autónak van hely (apartmanonként 1-1). De akár ingyenesen parkolhat a ház előtt is.

Hogyha aktívabban szeretné tölteni az időt, akár pingpongozhat is, - ehhez van asztal és ütők, az egész család jól fog szórakozni.
Vagy csak egyszerűen dőljön hátra, és élvezze a napsütést! :)

Érzi ezt a kristálytiszta levegőt? Hallja a madarak énekét? És a nyugalom hangjait? Én sokszor kiülök a kerti hintaágyba és egyszerűen rámzuhan a béke, magával ragad, elvarázsol.

Most Önt is ide hívom.

Nézze meg Miskolctapolca oldalunkat is, ahol a településről, program lehetőségekről talál információt.

 

aktív pihenés az apartmanban grillezés a kertben panoráma a Bükk hegységre