logo_mokusapartman

❀ Panorámás szállás Miskolctapolcán, a Bükk hegység ölelésében ❀

Pihenés

A Miskolctapolcai Barlang-és Gyógyfürdő nemcsak Magyarországon, de Európában is párját ritkítja. Rendkívülisége a csodálatosan szép barlangjáratoknak, és az ott található nagy mennyiségű termálvíznek köszönhető. A fürdő meleg források felett emelkedő sziklabarlangban lett kialakítva. A víz jótékony hatása sok betegségre javulást kínál. 
A Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben úszni, fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt.
A Barlangfürdő szomszédságában található az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő komplexum. Van itt úszómedence, élménymedence csúzdákkal, vizes játszótér, családi medence, wellness szolgáltatások, röplabda, lábtenisz pálya is. A csúszdaparkhoz egy Magyarországon egyedülálló attrakció is kapcsolódik, mégpedig VR (virtuális valóság) szemüveg. A vendég kiválaszthatja, milyen környezetben szeretne lecsúszni. 
A központi területen elterülő őshonos park kikapcsolódást és pihenést nyújt. A tapolcai park meghatározó eleme a csónakázó tó egy volt kráterben helyezkedik el, melyben megközelítőleg 50 db hőforrás található. Évszázadok alatt a víz párája, a különleges "köd", páratlanul gazdag növényvilágot hozott létre és tartott életben. A Miskolctapolcára látogató valóságos ősparkot fedezhet itt fel, annak valamennyi szépségével.

Kaland

Igazi látványosság a Kalandtúrapark, Magyarország legnagyobb, természetes környezetben kialakított kötélpálya rendszere. A pályarendszer mintegy ezer négyzetméteren helyezkedik el, huszonöt akadálypálya, valamint egy ötven méter hosszúságú tiroli csúszda teszi változatossá.
Miskolctapolcán található a legizgalmasabb téli-nyári bobpálya is.Vadregényes környezetben, mintegy 800 m hosszban anyarogva szeli át az erdőt. 
Avalon Park, egy komplex családi szórakoztató és élménypark.. Az aktív kikapcsolódást és extrém élményeket keresők számára az erdőben kialakított elektromos gokart ring kínál sportolási lehetőséget, míg a gyermekek szórakozásáról a 2500 négyzetméteres Maya Játszópark gondoskodik. A gasztronómiai élvezetek kielégítésére 80 fős étterem mellett a Sörkert is a vendégek rendelkezésére áll. A park a környezettudatosság jegyében épült, ezért a területen tiltott az autósforgalom, a látogatók szállítása DOTTO vonattal és elektromos golf autókkal történik.