Mókus Apartman Miskolctapolca

Miskolctapolca

Miskolctapolca park


Észak-Magyarországon, a Bükk hegység lábánál, festői szépségű völgyben található Miskolctapolca.
A település sajátos mikroklimatikus adottságokkal rendelkezik, tiszta a levegő, magas a páratartalom, friss, kiegyensúlyozott az éghajlat.

Kedvelt utazási célpont, hiszen akár a termálvizes gyógyfürdő, akár a környékbeli látnivalók igazi pihenést és élménydús napokat kínálnak kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Hova utazna a legszívesebben?

 

Ahol gyönyörű környezetben pihenhet?

Ahol a gyerekek is jól érzik magukat?

Ahol a párjával eltölthetnek néhány romantikus napot?

Ahol felfrissülhet és elfelejtheti a hétköznapokat?

Ahol lehetőség van szórakozni is?

Ahol számtalan élmény várja?

 

Segítünk a döntésben:

Jó helyen jár!

Pihenés

 

 

 

 

Miskolctapolcai Barlang-és Gyógyfürdő nemcsak Magyarországon, de Európában is párját ritkítja.Rendkívülisége a csodálatosan szép barlangjáratoknak, és az ott található nagy mennyiségű termálvíznek köszönhető. A fürdő meleg források felett emelkedő sziklabarlangban lett kialakítva. A víz jótékony hatása sok betegségre javulást kínál. 
A Miskolc-Tapolcai Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben úszni, fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt.

 

A Barlangfürdő szomszédságában található az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő komplexum. Van itt úszómedence, élménymedence csúzdákkal, vizes játszótér, családi medence, wellness szolgáltatások, röplabda, lábtenisz pálya is. A csúszdaparkhoz egy Magyarországon egyedülálló attrakció is kapcsolódik, mégpedig VR (virtuális valóság) szemüveg.A vendég kiválaszthatja, milyen környezetben szeretne lecsúszni. Nyitás: 2021!

 

A központi területen elterülő őshonos park kikapcsolódást és pihenést nyújt.

A tapolcai park meghatározó eleme a csónakázó tó egy volt kráterben helyezkedik el, melyben megközelítőleg 50 db hőforrás található. Évszázadok alatt a víz párája, a különleges "köd", páratlanul gazdag növényvilágot hozott létre és tartott életben. A Miskolctapolcára látogató valóságos ősparkot fedezhet itt fel, annak valamennyi szépségével.

Kaland

 

 

 

 

Igazi látványosság a Kalandtúrapark, Magyarország legnagyobb, természetes környezetben kialakított kötélpálya rendszere. A pályarendszer mintegy ezer négyzetméteren helyezkedik el, huszonöt akadálypálya, valamint egy ötven méter hosszúságú tiroli csúszda teszi változatossá.

Miskolctapolcán található a legizgalmasabb téli-nyári bobpálya is.

Vadregényes környezetben, mintegy 800 m hosszban anyarogva szeli át az erdőt.

 

Avalon Park, egy komplex családi szórakoztató és élménypark.. Az aktív kikapcsolódást és extrém élményeket keresők számára az erdőben kialakított elektromos gokart ring kínál sportolási lehetőséget, míg a gyermekek szórakozásáról a 2500 négyzetméteres Maya Játszópark gondoskodik. A gasztronómiai élvezetek kielégítésére 80 fős étterem mellett a Sörkert is a vendégek rendelkezésére áll. 

A park a környezettudatosság jegyében épült, ezért a területen tiltott az autósforgalom, a látogatók szállítása DOTTO vonattal és elektromos golf autókkal történik.

Bővebb információ: www.avalonpark.hu

Kirándulás

 

 

 

 

 

Miskolctapolca és környéke számtalan, felfedezésre érdemes vonzerővel rendelkezik. 
Ismerjük meg Miskolcot, a történelmi Avast, a régi pompájában újjászületett Diósgyőri Várat, kiránduljunk az erdei kisvasúttal a Garadna völgyébe. Igazi családi program a csanyiki vadaspark és állatkert, Lillafüreden a függőkert, a Szinva patak vízesése, és a pisztrángos, a Bükki barlangok, Aggtelek vagy éppen Szilvásvárad. Egy alkalom nem is elég arra, hogy mindent végigjárjunk!

Bükki Nemzeti Park csodái mind-mind természeti szépségeket kínálnak, túraútvonalai páratlan élményt nyújtanak.

 

Szórakozás

 

 

 

 

 

Nem is lehet teljes a nyaralás szórakozás nélkül! Erre számtalan lehetőség kínálkozik Miskolcon, egész évben nagyszabású fesztiválok (kocsonyafesztivál, sörfesztivál, operafesztivál, nemzetközi filmfesztivál stb), programok tarkítják a várost. Színház, mozi, kiállítások, múzeumok, vásárok, zenés szórakozóhelyek, romkocsmák, pubok, kávézók, családias éttermek - fiatalok és idősebbek részére is egyaránt nagyszerű időtöltést kínálnak.

Aktuális programajánló: www.mizumiskolc.hu